Over het product

Hoe dien ik het product te bewaren?

De houdbaarheidsdatum staat afgedrukt op de verpakking. Over het algemeen zijn zij ongeveer achttien maanden houdbaar. Wij raden u aan het product afgesloten te bewaren in een koele, donkere ruimte.
Voor onze producten hanteren wij een aanbevolen dagelijkse hoeveelheid. Indien mogelijk, raden wij u aan deze dosering over twee innamemomenten op de dag te verspreiden, het liefst vlak na de maaltijd. Om het doorslikken te vergemakkelijken, kunt u ze het best met een glas water innemen.
Wij bieden onze producten aan in maandkuren. Onze containers bevatten hierdoor voldoende voor dertig dagen.
Voor de samenstelling van onze producten maken wij over het algemeen gebruik van ingrediënten met weinig bijwerkingen of interacties met medicatie. Wel raden wij u aan om voor gebruik eerst uw arts te informeren.
Wij verwachten dat inname over langere tijd geen problemen zal opleveren. Wij leveren een voedingssupplement van hoge kwaliteit. Zolang u zich houdt aan de aangeraden dagelijkse hoeveelheid, worden schadelijke bijwerkingen op de lange termijn niet verwacht.
Voor het beste resultaat raden wij u aan om de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid te volgen. Dit geldt vooral voor de eerste maanden. Afhankelijk van de resultaten kunt u na enige maanden voor uzelf besluiten om uw dagelijkse dosering te halveren. Dit kan de werking echter wel beïnvloeden. Mocht u merken dat uw symptomen weer terugkeren of verhevigen, raden wij u aan weer terug te keren naar de aanbevolen dagelijkse dosering.
Onze voedingssupplementen worden exclusief voor ons geproduceerd in een vooraanstaand laboratorium in Europa. Dit laboratorium is gespecialiseerd in de productie van voedingssupplementen. Het is ISO-22000 gecertificeerd, voldoet aan de meest recente HACCP-standaarden en werkt onder het Good Manufactured Products (GMP)-label.
Onze producten zijn over het algemeen veilig in gebruik. Bent u zwanger, wilt u zwanger worden of geeft u borstvoeding? Wees dan extra voorzichtig en neem contact op met uw arts voordat u het gebruikt. Ook bij kinderen tot 18 jaar raden wij dit aan. Wij raden gebruik af als u allergisch voor een van de stoffen in het voedingssupplement bent.
Over onze service

Dien ik thuis te zijn om de bestelling in ontvangst te nemen?

Wij versturen onze producten in de meeste gevallen als brievenbuspost. Zij zijn smal genoeg om door een gemiddelde brievenbus te passen. Hierdoor hoeft u over het algemeen niet thuis te zijn om de bestelling in ontvangst te nemen.
Onze website heeft een contactformulier. Als u dit formulier invult, zult u binnen een werkdag een reactie ontvangen. Wij streven ernaar klanten zoveel mogelijk in hun eigen taal te woord te staan.
U kunt het product via onze webshop bestellen. Onze website accepteert betaling per creditcard en PayPal. Hiervoor hebben wij een beveiligde betaalomgeving ingericht, zodat het bestelproces zo veilig mogelijk verloopt. Voor hulp bij bestelling kunt u ook contact opnemen met onze klantenservice.
U heeft het recht om binnen dertig dagen na ontvangst uw koopontvangst zonder opgaaf van reden te annuleren en aan ons te retourneren, mits het product nog ongeopend is. Wij raden u aan om voorafgaand aan de retournering contact op te nemen met onze klantenservice, zodat zij op de hoogte zijn van de retournering. Aangezien het hier om een bederfelijk product gaat, kunnen wij de annulering van geopende producten helaas niet zonder opgaaf van reden accepteren.
Wij besteden veel zorg aan de teksten op onze websites. Helaas kan het gebeuren dat een foutje in de tekst sluipt. Wij waarderen het in een dergelijk geval zeer als u contact met ons opneemt. Dit kunt u doen via het contactformulier op onze website.
Omdat het product altijd bij ons op voorraad is, zullen wij uw bestellingen op werkdagen binnen 24 uur verzenden. De levertijd is afhankelijk van het land van bestemming. Binnen Europa rekenen wij op een levering van 2 tot 8 werkdagen. Buiten Europa duurt het meestal 4 tot 14 werkdagen.
U zult bij ons geen extra verzendkosten hoeven te betalen, ongeacht het land waar u woont. Wereldwijd zijn de verzendkosten voor onze rekening.
Nee, de bestelling wordt als reguliere brievenbuspost verstuurd. Hierdoor kunnen wij u geen track&trace-nummer bieden.
Nee, een bestelling verplicht u niet tot afname van nieuwe leveringen. Er worden geen automatische nieuwe zendingen ingepland als u iets bij ons koopt. Wij werken alleen op basis van bestellingen. Mocht u dus een nieuwe zending wensen te ontvangen, kunt u gewoon op onze website een nieuwe bestelling plaatsen.
  Loading...